Onze diensten

Bij KILIC-TRANS BV in Zele bieden we een breed scala aan transportdiensten aan om aan al uw logistieke behoeften te voldoen. Onze uitgebreide vloot bestaat uit krachtige vrachtwagens en wendbare bestelwagens die ideaal zijn voor diverse transporttaken.

Of u nu op zoek bent naar distributie, expresslevering of koerierdiensten, wij staan klaar om u te helpen met nationaal en internationaal transport.

Sectoren die wij bedienen

Wij bedienen voornamelijk sectoren zoals retail, productie, bouw en e-commerce. Ons team en onze vloot zijn goed uitgerust om aan de specifieke transportbehoeften van deze industrieën te voldoen.

Speciale transportvoorzieningen

Wij begrijpen dat sommige goederen speciale behandeling vereisen tijdens het transport. Daarom bieden wij geconditioneerd transport voor temperatuurgevoelige producten, transport van fragiele goederen en transport van grote volumes.

Wat ons onderscheidt

Wat ons onderscheidt van andere transportbedrijven is onze focus op betrouwbaarheid, snelheid, klantenservice en flexibiliteit. Wij streven ernaar om elke transportopdracht met de grootste zorg en efficiëntie uit te voeren, zodat u op ons kunt rekenen voor al uw transportbehoeften.

Neem vandaag nog contact op!

Of u nu behoefte heeft aan lokale distributie of spoedleveringen over lange afstanden, KILIC-TRANS BV staat voor u klaar. Ontdek hoe wij veilig en snel goederen kunnen leveren en neem vandaag nog contact met ons op voor al uw transportbehoeften!